По случай 14 февруари – Деня на влюбените,  заместник кметовете

...
По случай 14 февруари – Деня на влюбените,  заместник кметовете
Коментари Харесай

Деца от ОДК – Кърджали изненадаха с валентинки-кутийки ръководството на общината и граждани

По случай 14 февруари – Деня на влюбените,  заместник кметовете на община Кърджали инж. Катя Митовска и Тунджай Шюкрю бяха сюрпризирани от деца от ОДК с  валентинка-кутийка, съдържаща комплимент и лакомство.

Изненадата с благопожелание да бъдат здрави, обичани и усмихнати пристигна от членове на Детски и юношески парламент към ОДК Кърджали, с началник Нели Карабашева. Валентинките – розови и червени кутийки са направени от членовете на ДМП като комплимента и дребното лакомство в тях са следващата изненада за кърджалийци във връзка празника.  

Тази година учениците от Детски и юношески парламент взеха решение да изненадат кърджалийци с нещо друго, реализирайки за 16-та поредна година самодейността „ Любовта е безконечна ”. Младежите създадоха 300 валентинки-кутийки и през днешния ден на празника на виното и любовта, ги раздаваха в центъра на града, пред постройката на общината, с благопожелание за радостен празник, да има повече обич сред хората и повече усмивки.

„Решихме да вложим задявка и самодейността се споделя „Обличайте/обичайте се, студено е!“, описа Любомира Соколова от Детски и юношески парламент.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР